משלוח חינם בהזמנות מעל ₪325
BSN336

שרשרת מתיחה בסגנון פנדורה עם פרחי סוסנית - BSN336

₪289.00 ₪145.00שמור: 50% הנחה

 

,

מתכת

צבע

השרשרת המרהיבה בסגנון פנדורה עם פרח פנזיה - BSN336! יצירה מרהיבה המעידה על אומנות, עם עיצוב ייחודי של עור בשלושה צבעים שמתמזגים בצורה חלקה ויוצרים אפקט גרדיאנט מסקרן. הטכניקה המורכבת של טיפול בשמן מעניקה מגע של רומנטיקה ויוקרה ויוצרת מראה מדהים.

המרכז והגורם המרכזי של שרשרת זו מורכבים מתלייה בצורת פרח דק, שנוצר בקפיצה רגישה ומקפידה להציג את יופי הפנזיה. הגוון הסגול המבריק של התלייה מוסיף מגע אלגנטי לכל לבוש.

אך זה לא הכל - העיצוב המתח והגמיש של שרשרת זו מבטיחים התאמה נוחה ובלתי מתמידה, והופכים אותה למתאימה לכל גודל צוואר. בעזרת אורך מתכוונן, תוכל להתאים את השרשרת לסגנון המועדף עליך, בין אם אתה מעדיף מתאימות יותר צמודה או מראה מרווח יותר.

מעוצבת למי שמעריך פרטים עדינים ולשפה של הפרחים, שרשרת המתיחה בסגנון פנדורה עם פרח פנזיה - BSN336 היא אביזר מקסים הידועה ביופיו ובמשמעותו. תפוס את הקסם של שרשרת זו והפנים את האהבה של

קוד מוצר: BSN336

היה הראשון לכתוב ביקורת על מוצר זה.