משלוח חינם בהזמנות מעל ₪325
SCC1450-LG

צמיד סיליקון בסגנון פנדורה - SCC1450-LG

₪85.00 ₪40.00שמור: 53% הנחה

 

חומר

מתכת

צבע

האמולט סמל ספייסר סיליקה ג'ל בסגנון פנדורה - SCC1450-LG, האבזור המושלם לשדרוג אוסף התכשיטים שלך! עשוי מסיליקה ג'ל איכותי במיוחד, סמל זה מבליט עם עיצובו החלק והמתוחכם.

עם סגנון פנדורה שלו, סמל זה מתאים בקלות לכל צמיד או שרשרת פנדורה, מאפשר ייעוד קל. הכלים המגוונים והקלאסיים שלו הופכים אותו להוספה מצוינת לכל אוסף של תכשיטים.

סמל SCC1450-LG מגיע בגוון אפור בהיר יפהפה, המוסיף טאץ' של אלגנטיות לתכשיטים שלך. גודלו הקטן והקומפקטי מאפשר הוספת שכבות בקלות עם סמלים אחרים, יוצר מראה ייחודי ומותאם אישית.

אך מה שמבדיל באמת את סמל זה הוא פרקטיותו. עשוי בקפידה, סמל זה פועל כמפריד, מספק את המרח הנכון בדיוק בין הסמלים האחרים שלך, מונע תקליטה או שריטה לא רצויה. זה מבטיח שהפריטים היקרים שלך מפנדורה יישארו במצבם המקורי לשנים הבאות.

הסמל SCC1450-LG לא רק מציע פונקציונאליות, אלא גם משתקף בתחושת סופיסטיקציה וסגנון. עיצובו החלק

קוד מוצר: SCC1450-LG

היה הראשון לכתוב ביקורת על מוצר זה.