משלוח חינם בהזמנות מעל ₪325
SCC1450-VT

פנדורה סגנון תכשיט חרם ספייסר סגול - SCC1450-VT

₪85.00 ₪46.75שמור: 45% הנחה

 

חומר

מתכת

צבע

תליון מרווה ספייסר סגנון פנדורה - SCC1450-VT, תוספת חובה לאוסף התכשיטים שלך. תליון סגנון זה מרהיב ומסוגנן, מיוצר בקפידה על פרטים, והוא תליון שיא המשדרג בקלות כל צמיד או שרשרת.

התליון מציג גוון סגול מהמם, הוספה מרהיבה של צבע חיוני לאנסמבל שלך, מתאים לכל מצב קיים או פורמלי. החומרים איכותיים בייצורו מבטיחים עמידות וארכיון, מבטיחים כי התליון יישמר כאבזור יקר לזמן רב.

עיצובו של התליון עובד באופן חלק עם תליוני סגנון פנדורה אחרים, התליון ספייסר מאפשר אפשרויות אישיות אין סופיות. הוא נכנס בקלות לצמיד או לשרשרת שלך, ויוצר מראה ייחודי ואישי שמשקף את הסגנון האישי שלך.

התליון משפר את האסתטיקה הכוללת של התכשיטים שלך וגם משמש למטרות מעשיות. העיצוב המקופל בקפידה מבטיח שהתליון יחזיק בתליונים אחרים, מונע מהם להחליק יחד ושומר על המרווח המושלם.

תגמל את עצמך או הפתיעי אדם יקר בתליון מרווה ספייסר סגנון פנדורה - SCC1450-V

קוד מוצר: SCC1450-VT

היה הראשון לכתוב ביקורת על מוצר זה.