משלוח חינם בהזמנות מעל ₪325
SCC2509

צמיד תליון בסגנון פנדורה עם תליון עם דקל - SCC2509

₪129.00 ₪65.00שמור: 50% הנחה

 

מתכת

צבע

קונספט

התלתל בסגנון פנדורה עם תליון עם דגם עם עקרב - SCC2509, הוא הוספה מסקרנת לאוסף תליוני הצמיד שלך. התליון בעיצוב מורכב ומופלא, מיוצר עם תשומת לב מקפידה לפרטים, ומציג את דגם העקרב הייחודי שלו.

עשוי מחומרים איכותיים, התליון מתפרסם באילמים ועמידות. תליון בסגנון פנדורה עם תליון עם דגם עם עקרב - SCC2509 מציג שילוב מהמם של גווני שחור וכסף, ומוסיף הפתעה אופנתית לאוסף תליוני הצמיד שלך.

עם תפיסת לובסטר הנוחה לשימוש, התליון הזה מתחבר בקלות לכל צמיד בסגנון פנדורה, מאפשר לך ליצור תכשיט אישי ומשמעותי. בין אם אתה אוהד עקרבים או פשוט מחפש לשדרג את צמיד התליונים שלך עם תכשיט מרהיב, התליון הזה הוא הבחירה המושלמת.

התליון הזה לא רק שמשמש כתכשיט מדהים, אלא גם מסמל כוח ותמיכה. העקרב, הידוע בתענוגו והיכולת שלו להתאים עצמו, מייצג תזכורת חזקה להתגבר על אתגרים ולקחת את הצמיחה האישית.

תיהנה מאמנות וסמליקה של התליון בסגנון פנדורה עם ת

קוד מוצר: SCC2509

היה הראשון לכתוב ביקורת על מוצר זה.