משלוח חינם בהזמנות מעל ₪325
SCE1573

עגילי חישוק בסגנון פנדורה עם פרפרת - SCE1573

₪199.00 ₪109.00שמור: 45% הנחה

 

,

מתכת

צבע

עגילי הופ מסוג פנדורה בסגנון פרה-צמחים מדהימים - SCE1573, המושרים על ידי יופיו המקסים של פרחים פורחים והריקוד הנעים של פרפרי-דבורים. עגילים אלו אינם רק אבזור בגידול אופנתי, אלא גם מושרים במגע משך של האביב.

עם מילים די קפדניות נעשית עבודת היד, עגילים אלו כוללים עיצוב דק של חישוק ופנינים מפורטות בפרפרי-דבורים. פרפרי-דבורים מסמלים מזל, מזל טוב והגנה, והם עושים מושלמים לכל אוסף תכשיטים.

עשויים מחומרים איכותיים, עגילים אלו נבנים להחזיק. תליוני הפרפרי-דבורים בכסף סטרלינג עמידים והיפואלרגניים, מבטיחים נוחות ושלווה לאלה עם אוזניים רגישות. תליוני הפרפרי-דבורים מיוצרים במיומנות עם דגש על הפרטים, מראים את גופם האמייל האדום והשחור המבריק.

עגילי הופ מסוג פנדורה בסגנון פרה-צמחים - SCE1573 הם אביזרים רב-תכליתיים שיכולים לשדרג בקלות כל לוק, בין אם זה יום רגיל או אירוע ערב אלגנטי. העיצוב הקלאסי שלהם מה

קוד מוצר: SCE1573

היה הראשון לכתוב ביקורת על מוצר זה.